Начало » Култура » Празнични билети за двама за концерта на Николета Чакърдъкова

Празнични билети за двама за концерта на Николета Чакърдъкова

Празничен един билет за двама във всички сектори на балкон ще се предлага през уикенда на билетен център във Фестивален и конгресен център

Празничен един билет за двама през уикенда /петък, събота и неделя/ ще може да закупи всеки желаещ да бъде част от големия Коледен концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл на 20 декември от 19.00 часа в зала 1 на комплекса.

Билетите са за места по избор във всички сектори на балкон а билетен център на ФКЦ ще работи от 10.00 до 21.00 часа. Местата са ограничени.

Елате заедно да се веселим! Очаква ви феерия от танци, мелодични песни, красиви костюми и много музика с Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл! Нека заедно с българския фолклор почувстваме гордостта от това че сме българи, че можем и ще ни има!

Ние можем да бъдем богати днес и сега, като се радваме на това, което имаме, защото не можем с вълшебна пръчка да променим света веднага.

Животът е много хубав. Осъзнала съм го. Оценявам го всяка минута, всяка секунда. Ние можем да се стремим към по-добро битие, да създаваме по-красиви и по-хубави неща.
Най-хубавото, което човек може да прави, е да дава. Аз мога с песни и танци да давам настроение. Друг може да дава любов – любов към ближния, любов към децата, към родното място, към родината, към всичко.

Когато човек се научи да дава, тогава наистина оценява, че най-голямото богатство е “здраве, сила, мир и любов“. На това се крепи светът. За мен това е водещото. Затова и спектакълът е наречен “Най-голямото богатство“.

 
banner
banner
Budnavarna