Начало » Общност » „Дестинация Варна“ започва тази седмица в Двореца на културата и спорта

„Дестинация Варна“ започва тази седмица в Двореца на културата и спорта

„Дестинация Варна“ – първото издание на изложение за бизнес и туризъм ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна от 29 ноември до 1 декември

Организаторите обявихя, че по време на форума ще бъдат представени най-актуалните предложения от всички сектори в туризма: хотели, ресторанти, туристически пътувания, ваканции в страната и чужбина, СПА и уелнес услуги, младежки и университетски туризъм, еко-туризъм и др.

В изложението ще се включат над 50 фирми, които предлагат продукти и услуги в сфеата на туризма. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки.

В дните на изложението „Дестинация Варна” ще се провеждат и семинари, лектори на които ще бъдат преподаватели от Travel Academy. Обученията ще бъдат безплатни за всичли посетители. В семинарите ще се коментират темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала.

Входът ще е свободен.

 
<
Budnavarna