Начало » Общност » “Шушана” гръмна от уредбата на варненско училище в голямото междучасие

“Шушана” гръмна от уредбата на варненско училище в голямото междучасие

Хитът „Шушана” в изпълнение на Наско Ментата гръмна от уредбата на началното училище „Патриарх Евтимий” във Варна, съобщава bTV. Песента прозвучава преди два дни в голямото междучасие и то с разрешението на директорката.
„Ако това е увеселително заведение, имаше маси, ракия, салата, може би Наско Ментата нямаше да е толкова зле”, коментира майка на ученик.

В училището отскоро в голямото междучасие по радиоуредбата децата слушат известни песни.

„Смятам, че канализираме онази агресия, която може да бъде разхвърлена в други посоки, които ние не можем да овладеем”, казва училищният психолог Кристина Радева.

От училището обясниха, че песента на Наско Ментата била пусната по настояване на изключително дисциплиниран по-горен клас ученици.

„Не по начина, който е социално желателен и приемлив, но ние направихме тези деца щастливи. Така, както цялата система, за толкова години не успява да ги прави щастливи”, смята още училищния психолог.

Директорката Веселина Манолова пък се ангажира никога повече да не пуска чалга по уредбата. А ние пък поздравяваме дисциплинираният клас с “Шушана”… само теб обичам аааааааааааааз…

 
banner
banner
Budnavarna