Начало » Общност » Над 6 000 лв. събра благотворителният базар за Маги

Над 6 000 лв. събра благотворителният базар за Маги

Над 6000 лв. за лечението на малката Маги от Варна събра благотворителният базар, който се проведе през уикенда във „Владиславово“, съобщиха организаторите.
Ето какво споделиха те в социалната мрежа:
„Приятели, благодарим на екипа на Кауфланд „Владиславово“, на кмета на р-н Владиславово – г-н Николай Костадинов и на всички, които се включиха в нашата битка днес! Събраната сума за Маги е 6048,80 лв! Бъдете здрави и все така добри!

Припомняме, че малката и слънчева Магдалена Росенова Димитрова от Варна, е само на 1 годинка и 10 месеца и е с тежката диагноза „Невробластом IV-ти стадий, злокачествено образование на надбъбречната жлеза с костно-мозъчни метастази“.

Детето е преминало през тежки операция и редица манипулации, но продължава да се бори за живота си. Предстои й трансплантация на стволови клетки в София.Лечението на малкото съкровище се поема от Здравната каса, но съпътстващите разходи за консумативи, транспорт, наем на жилище и други такива, са мисията и целта, която ни обедини в каузата да помогнем на Маги да има детството, което заслужава всяко дете!Нека помогнем на родителите й в тежката им борба! Всички събрани средства ще бъдат похарчени за тези допълнителни разходи!

За тези, които имат желание да дарят средства в помощ на детето:

IBAN BG20TT BB9400 1515 035072

SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK

титуляр Росен Пенчев Димитров.

Маги има нужда от нас! Нека помогнем!“

 
banner
banner
Budnavarna